Николаос Цитиридис заработва повече в лафчета, отколкото, като бе водещ в

...
Николаос Цитиридис заработва повече в лафчета, отколкото, като бе водещ в
Коментари Харесай

Цитиридис печели двойно повече, откакто не е в Би Ти Ви

Николаос Цитиридис заработва повече в лафчета, в сравнение с, като бе водещ в Би Ти Ви. След като бе изпъден от частната медия, комикът незабавно си откри работа. Той се завърна към предходното си занятие - на стендъп комик.

Според осведомени Цитиридис прибирал по съвсем хилядарка за присъединяване. Бившият водещ се скъсва от изяви и има по над 10 на месец. Или казано с други думи, прибирал по 10 бона, това са груби сметки, тъй като има месеци, в които излиза на сцената повече или по-малко, написа в днешния си брой таблоида " България през днешния ден ".

За последно Цитиридис се разписваше против 6 бона в Би Ти Ви. Заплатата му бе фрапантно орязана, откакто и предаването му бе кратко. Близки до гърка споделят, че Додо, както е именуван от приятелите си, бил много по-щастлив отпреди, когато бил на работа в медията. Цитиридис не щял и да чуе повече за малкия екран, тъй като видял по какъв начин тъкмо стоят нещата. И предпочитал да се устоя със стендъп комедии, където е апетитен за един от най-хубавите в България.

Парите били положителни, а и нямал работно време. Вече бил привикнал с подготовката около вечерното шоу, което води, и нямал никакви терзания, когато излезе на сцената. Съвсем скоро Николаос ще тръгне на турне със своя театър. А парите в банковата му сметка ще се усилят още повече.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР